Messi a Xavi do konce kariéry v Barceloně? Klub na tom pracuje

Messi a Xavi (© marca.es)

Lionel Messi a Xavi Hernández jsou nedílnou součástí současné Barcelony. A klub začal pracovat na tom, aby obě hvězdy ukončily na Camp Nou kariéru.

"Messi má smlouvu do léta 2016, což je rok, kdy nám končí mandát, ale bylo by nezodpovědné mu kontrakt nevylepšit. Musíme na tom začít pracovat," prohlásil nedávno prezident Katalánců Sandro Rosell.

A věci se již daly do pohybu. Úmyslem Barcelony je pojistit si Messiho doživotním kontraktem, tedy do doby, dokud bude aktivním fotbalistou. Stejný krok chystají Blaugranas i v případě Xaviho.

Španělský reprezentant je v klubu smluvně vázán do roku 2014. "Uděláme vše pro to, aby v Barceloně ukončil kariéru, protože je vzorem a jednou z njevětších postav klubové historie," nechal se slyšet Rosell. Zoficializováno by vše mohlo být v nejbližší době, neboť se očekává, že Messi i Xavi budou myšlence dohrát kariéru v katalánské metropoli nakloněni.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace