Messi nabádá k jednotě, Koeman by klidnější atmosféru uvítal

Lionel Messi (© marca.es)

Lionel Messi chce ukončit spory s vedením a vyzval k jednotě. Jen na jejím základě podle něj může Barcelona uspět.

Argentinská hvězda v uplynulých měsících opakovaně kritizovala způsob, jakým je klub veden. Naposledy po přestupu Luise Suáreze do Atlética. I samotný Messi chtěl Barcelonu opustit, vedení ho ale odmítlo uvolnit.

Nyní chce třiatřicetiletý fotbalista za vším udělat tlustou čáru: "Dopustil jsem se některých chyb, ale pokud se tak stalo, tak jen s úmyslem udělat Barcelonu lepší a silnější. Vždy mi šlo o dobro klubu, o tom ať žádný jeho člen nepochybuje. Některé chvíle byly tvrdé a hodně věcí mě bolelo, byl to můj způsob, jak se vyjádřit. Po tolika neshodách bych za vším rád napsal tečku. Musíme být jednotní a věřit, že to nejlepší teprve přijde. Vydáme ze sebe to nejlepší ve snaze společně dosáhnout vytyčených cílů. Musíme být jednotní a jít stejným směrem."

Na Messiho slova zareagoval i trenér Ronald Koeman: "Nemyslím si, že po Messiho vyjádření budu mít klidný život, pochybuji o tom. Vždy se něco najde. Ale je pozitivní, že kapitán nabádá k jednotě. Kéž by byla atmosféra klidnější, než tomu bylo v uplynulé době. Myslím, že musíme udělat to nejlepší pro něj, aby mohl zářit a předvádět nejlepší výkony. Pořád chce vítězit, i na tréninku. Aby byl šťastný, není lepší cesty, než vyhrávat zápasy."

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace