Messi si podmanil Prahu

Lionel Messi (© marca.es)

Lionel Messi režíroval další vysokou výhru Barcelony, Katalánci v Praze zdolali Viktorii Plzeň 4-0.

Hosté zažili téměř dokonalou návštěvu české metropole. Třemi body si zajistili postup do vyřazovací části Ligy mistrů, Víctor Valdés překonal rekord Reiny v neprůstřelnosti a Lionel Messi se přehoupl do třetí stovky branek v dresu Barcelony.

Trenér Viktorie Vrba před výkopem sliboval, že jeho svěřenci budou odvážnější než ve Španělsku, což se v úvodu naplnilo. Po čtvrthodině se Petržela ocitl sám před Valdésem, bitvu muže proti muži vyhrál barcelonský gólman. To bylo ze strany domácích v první půli takřka vše, ke slovu tak přišel Messi.

Faul Čišovského znamenal pokutový kop a červenou kartu pro obránce Plzně. Messi se z puntíku nemýlil. V samotném zavěru poločasu stejný hráč upravil po spolupráci s Adrianem na 2-0.

Po změně stran pokračoval stejný obrázek. Barcelona dominovala a Plzeň si vytvořila jednu tutovku, Petržela ovšem po centru Pilaře mířil mimo. Za Barcelonu dali definitivní podobu skóre Cesc a v nastavení Messi po pohotové patičce Piquého. Favorit v Praze nezaváhal a zaslouženě bere body.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace