Messi znovu střílí góly, Barcelona porazila AC Milán

Barcelonská radost (© marca.es)

Lionel Messi se po krátké odmlce vrátil ke střílení branek, Barcelona i díky dvěma Argentincovým trefám porazila AC Milán 3-1.

Messi rázně utnul spekulace o zvlhnutém střeleckém prachu. Pravda, herně stále ještě není v ideální formě, ale vrátil se k rozhodování zápasů. A to se od něj očekává.

První gól padl na Camp Nou po půlhodině. Abate pomohl k zemi Neymarovi, jenž pádu přidal, nařízený pokutový kop číslo deset proměnilo. 

Barcelona nepředváděla svůj nejlepší výkon, přesto přidala ve 40. minutě pojistku. Hlavičkou po Xaviho standardce se prosadil Busquets. AC Milán vrátila do hry vlastní branka Piquého ze samotného závěru půle, obránce Barcelony nechtěně usměrnil za Valdésova záda centr Kaká. Akce zaváněla offsidem, ale rozhodčí gól uznali.

Druhý poločas byl živější, a to i díky účasti Maria Balotelliho, jenž hru AC rozhýbal. A také Katalánci působili svižnějším a kompaktnějším dojmem. Padla už jediná branka, a to z kopačky Messiho v 83. minutě. Barcelona zaslouženě zvítězila 3-1, byť pod vedením Taty Martina stále tak trochu hledá sama sebe.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace