Mezi Barcelonou a Realem Madrid to znovu vře

Dani Alves a Pepe (© marca.es)

Nedávné El Clásico, v němž aBarcelona vyhrála na Bernabéu 3-1, proběhlo bez větších potyček a slovních přestřelek, jedovaté šípy vystřelili až dnes Dani Alvese a Pepe.

Vše odstartoval, jak jinak, výrok José Mourinha, jenž prohlásil, že Barceloně gratuluje k zisku titulu na mistrovství světa klubů, které však považuje pouze za "dva zápasíky".

To se nelíbilo Dani Alvesovi, jenž se pustil do kritiky portugalského kouče: "Vždy jsem říkal, že Mourinho hraje svou roli a snaží se shodit úspěchy jiných. Uznává jenom ty vlastní. Dva zápasíky? Závist je velmi špatná. Jsme nejlepší na světě, čísla jsou jasná, ať se to někomu líbí, nebo ne."

"Současnost se má tak, že jsme současní kluboví mistři světa, což někomu vadí. Vždy najde nějaké ale, nějaké proč. Tuhle válku nemůžeme vyhrát, proto se soustředíme pouze na dění na hřišti. Pochvaly jako od Neymara se ze strany Realu Madrid nikdy nedočkáme, nemají pokoru, aby to udělali."

Na slova brazilského pravého beka zareagoval Mourinhův krajan Pepe: "Závist? Nikomu nic nezávidíme. Já hraji v nejlepším klubu světa. Real Madrid je největší, nemáme důvod někomu něco závidět. Musíme pokračovat v práci a doufat, že na konci sezóny pozvedneme některou z trofejí."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace