Míchelovi závidím, že ho v Málaze podrželi, uvedl Mel po vyhazovu z Deportiva

Pepe Mel (© marca.es)

Dnes již bývalý trenér Deportiva Pepe Mel promluvil o svém konci v Deportivu, jehož vedení ho po nepovedeném úvodu sezóny po devátém kole La Ligy propustilo.

"Takový je fotbal, nezbývá mi, než to přijmout. Práce trenérů hodně závisí na tom, jestli se míčí chce do sítě, nebo ne. Chápu, že Tino Fernández (prezident Deportiva) udělal to, co považuje za nejlepší pro klub, ale myslím, že by bylo hezké, kdyby dříve řekl, že jsem jeho trenér, kterého bude až do konce podporovat... Ale neudělal to," prohlásil 54letý lodivod, jehož nahradil o čtyři roky mladší kouč rezervy Cristóbal.

"Očekávání jsou u klubu, jakým je Depor, vysoká. Jsem přesvědčený, že bych mužstvo dokázal v tabulce posunout na lepší pozice, bohužel se klub rozhodl jinak. Upřímně závidím Míchelovi, že ho v Málaze podrželi a jeho pozici ještě posílili," dodal Mel.

Není však jisté, jak dlouho budou mít v Málaze dostatek trpělivosti. Tým jde v lize od prohry k prohře a včera podlehl i v prvním střetnutí šestnáctifinále Copa del Rey na půdě druholigové Numancie, když inkasoval dva góly v nastaveném čase a padl 1-2, což Míchela dohnalo k tvrdému prohlášení: "Je neuvěřitelné, jak jsme posledních deset minut hráli. Nedali jsme si tři přihrávky a špatně řešili i ty nejzákladnější situace. Chybí hráčům nasazení? Nebo kvalita? Nosí prvoligový dres jako prvoligoví fotbalisté a přitom jimi nejsou? Nehroutím se z toho, ale jsem nas.aný. Pokud si někdo oblékne fotbalový dres, měl by chápat, co to znamená."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace