Miluji Atlético, říká Griezmann v dalším dokumentu

Antoine Griezmann (© marca.es)

Vloni vysílala španělská televize Movistar+ dokument o rozhodování Antoina Griezmanna, zda zůstane v Atléticu, nebo přestoupí do Barcelony. Dnes představila dokument o Francouzově kariéře pro změnu společnost Netflix.

Hodinový snímek pojmenovaný Antoine Griezmann: Campeón del Mundo (Antoine Griezmann: mistr světa) shrnuje Griezmannovy fotbalové začátky a vrcholí titulem mistra světa, k němuž 28letý útočník dokráčel s reprezentací Francie na mistrovsví světa 2018 v Rusku.

Griezmann v dokumentu promluvil i o setrvání v řadách Atlética: "Miluji Atlético. Zbožňuji spoluhráče i trenéra. Vždy mě podporovali. Bylo úžasné, když si všichni přáli, abych zůstal. Klub vyvinul velké úsilí. Dojalo mě to. Mám radost, že jsem se rozhodl zůstat."

Spekulace o možném Griezmannově odchodu však znovu ožívají. Atlético přišlo o reálnou možnost získat titul, z Copy a Ligy mistrů již vypadlo. Hráčova výkupní klauzule se navíc od 1. července má snížit z 200 na 120 milionů eur, což je v dnešní době pro řadu klubů přijatelná cifra. Zvolí i tentokrát pokračování na Metropolitanu?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace