Mirandés a Real Madrid Castilla jsou prvními postupujícími do Segundy

Radost hráčů Realu Madrid Castilla (© marca.es)

Segunda División B poznala první dva týmy, které se přesunou o kategorii výše. Jsou jimi Mirandés a Real Madrid Castilla.

Mirandés si v letošním ročníku Copa del Rey získal řadu fanoušků, když při skvělé jízdě do semifinále soutěže vyřadil Villarreal, Racing a Espanyol.

A výbornými výkony se prezentoval Mirandés i v lize. Svědčí o tom vítězství v základní části druhé skupiny Segundy B. Z této pozice se Mirandés postavil Atléticu Baleares, vítězi skupiny C. Přímý souboj o postup zvládl lépe Mirandés, když zvítězil doma 1-0 a venku 1-2. Poprvé v historii si tak zahraje v Segundě.

Druhý dvojzápas o postup do Stířbrné divize spolu svedly Cádiz a Real Madrid Castilla. Ambiciózní Andalusané doma vyhořeli prohrou 0-3, zasloužený postup potvrdil rezervní tým Realu Madrid v odvetě, kdy soupeře znovu smetl, tentokrát v poměru 5-1.

Castilla hrála Segundu naposledy v sezóně 2006/2007. Společně s Barcelonou B bude v ročníku 2012/2013 jedním ze dvou rezervních mužstev prvoligistů v druhé nejvyšší soutěži.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace