Mistr čistých kont. Simeone nemá konkurenci

Diego Simeone (© marca.es)

Atlético o víkendu získalo tři body na půdě Alavésu, kde zvítězilo výsledkem 1-0, což posunulo Diega Simeoneho do elitní desítky trenérů La Ligy, pokud jde o čistá konta.

Atlético Madrid pod vedením argentinského kouče neinkasovalo ve 135 zápasech z 247, tedy v nadpoloviční většině případů. 

Před příchodem Simeoneho do Atlética se přitom mohl prvenstvím pyšnit Arsenio s úspěšností čistých kont 37,1 procent, což je výrazně nižsí číslo, než jakým se pyšní Simeone (54,6 procent). Vůbec nejvíce udržených nul pak nasbíral Luis Aragonés, a to 230, na které ale potřeboval velkou porci utkání - 757.

Chola navíc od kolegů z elitní desítky odlišuje fakt, že v La Lize vedl jediné mužstvo. "Kolik zápasů jsme vyhráli 1-0? Ale i to je umění, ne? Víte, jak těžké je bránit? Hrát a útočit je hezké, ale abyste bránili takovým způsobem, na to potřebujete koule," prohlásil Simeone, skutečný mistr čistých kont.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace