Mládí vpřed!

Ruben Pérez (© eldepor.com)

Atlético Madrid se zřejmě definitivně rozhodlo svěřit nejbližší budoucnost klubu do rukou svých vlastních odchovanců.

Tak alespoň vypadá záměr klubového vedení pro příští sezónu, v níž chce počítat minimálně s osmi "potomky" ve svém kádru. V praxi by to znamenalo udržet v prvním mužstvu De Geu, Antonia Lópeze, Domíngueze a Maria Suáreze. Definitivně by se měli v A týmu usadit rovněž Joel, Pulido (v pátek bylo oznámeno prodloužení smlouvy do roku 2014), Koke a Borja, kteří mají premiéru v top společnosti již za sebou.

Pro sezónu 2012-13 by měli v kádru působit rovněž Rubén Pérez a Saúl. Tedy minimálně tito dva. Saúl, nadějný útočník, který již v patnácti letech trénoval s prvním mužstvem, působí v rezervě Atléticu Madrid. Středopolař Rubén Pérez byl loni v létě poslán na dvouleté hostování do Deportiva. Jeho případ ale ještě není úplně vyřešen. Je velmi pravděpodobné, že během následujících měsíců proběhnou jednání s Deportivem o uvolnění tohoto hráče již letos v létě. Vliv na to bude mít samozřejmě trenér, který bude na lavičce v příští sezóně a možný odchod záložníka Paula Assuncaa.

Jednání s šéfem Deportiva Augustem Césarem Lendoirem nebude jednoduché, neboť hostování Rubéna Péreze bylo součástí přestupu Brazilce Filipe Luise do Atlética. Za něj do konce roku 2013 Deportivo vyinkasuje 12 milionů eur, navíc Atlético odehraje letní přípravný turnaj Teresa Herrera, stáhlo z LFP stížnost na finanční nesrovnalosti v případu Zé Castra a ještě v celé operaci  byla zahrnuta opce na De las Cuevase, jenž aktuálně působí ve Sportingu.

Do budoucna se nepočítá s Cedricem ani  Ibrahimou, kteří budou zahrnuti do přestupového balíčku Juanfrana z Osasuny. Ani Keko, jenž je nyní na hostování v Gironě asi nebude v nadcházejících sezónách oblékat dres rojiblancos.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace