Modrić se těší na debut v bílém dresu

Luka Modrić s rodinou (© marca.es)

Real Madrid na letošním přestupovém trhu dlouho vyčkával, první posilu získal až včera. Stal se jí Luka Modrić.

Tři měsíce trvaly tahanice ohledně Chorvatova přestupu z Tottenhamu. Nakonec se oba kluby dohodly na částce 30 milionů eur, dalších 5 milionů eur pak mohou Kohouti získat formou bonusů.

Modrić už byl představen v novém působišti. Debutovat by mohl zítra v odvetě Supercopy proti Barceloně. "Jednání byla dlouhá, ale nakonec se vše povedlo. Jsem spokojený, je velká čest stát se součástí takového klubu. Je ve mně plno emocí, nemohu se dočkat tréninků a zápasů, těším se. Jsem připraven hrát už ve středu," prohlásil 26letý záložník.

Modrić nepřikládá slabému vstupu Bílého baletu do sezóny velkou váhu a je připraven týmu pomoci na kterémkoliv postu: "Důležité je, jak sezóna skončí, ne jak začala. Pokusím se přispět ke zlepšení výsledků. Rád hraji technický fotbal. Trenér rozhodne, na jaké pozici nastoupím. Budu hrát kdekoliv."

"Chci se stát členem základní sestavy, cítím se na to připravený. Mým cílem je každým dnem se zlepšovat a získávat s Realem Madrid tituly v lize, Lize mistrů i poháru."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace