Modrić si chce vynutit přestup do Realu Madrid

Luka Modrić (© goal.com)

Luka Modrić neodcestoval s Tottanhem na soustředění do USA a snaží se vynutit si přestup do Realu Madrid.

Bílý balet se o šestadvacetiletého záložníka zajímá už dlouhé týdny, jednání mezi oběma kluby ale nepokročila. Kohouti stále trvají na přestupové částce 45 milionů eur, což je cifra, kterou španělský klub odmítá zaplatit, a nabízí o deset milionů eur méně.

Samotný Modrić se tak rozhodl rebelovat a přesun do Madridu si vydupat, a to i za cenu pokuty ze strany Tottenhamu, s nímž má smlouvu do roku 2016, ve výši 19 tisíc eur denně za to, že neodletěl s týmem do Spojených států amerických.

Podle André Villase-Boasa, nového manažera Tottenhamu, ale chorvatský reprezentant uškodil sám sobě: "Je to skvělý hráč, vždyť já se ho snažil vloni získat do Chelsea. Je rozdílovým fotbalistou, navíc může hrát na několika postech. Myslím ale, že teď udělal chybu. Celou situaci zhoršil a vše se obrátí proti němu. Prezident Tottenhamu Daniel Levy je hodně naštvaný, navíc teď je v USA s nemocnou manželkou."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace