Modrič ostáva v Madride: S Realom predĺžil o ďalší rok

www.realmadrid.com

Chorvátsky futbalista Luka Modrič a vedenie Realu Madrid sa dohodli na predĺžení spolupráce, ktorá trvá už takmer desať rokov, o ďalšiu sezónu.

Rodák zo Zadaru naposledy predĺžil svoje pôsobenie na Santiago Bernabeu minulý rok a trvanie zmluvy bolo taktiež ročné. Držiteľ Zlatej lopty z roku 2018 patril v uplynulej sezóne medzi kľúčové postavy Merengues a zohral svoju úlohu pri triumfe v La Lige a Lige majstrov.

Od príchodu z Tottenhamu v roku 2012 odohral za Real celkovo 436 zápasov a získal s klubom 19 významných trofejí, vrátane troch ligových titulov a piatich triumfov v LM. V skončenom ročníku nastúpil v 45 stretnutiach vo všetkých súťažiach, dal v nich tri góly a pridal 12 asistencií.

Napriek faktu, že mu ťahá na 37 je stále obrovským prínosom a to aj v reprezentačnom drese. Ten naposledy obliekol v pondelok v zápase Ligy národov proti Francúzsku (1:1), bol to jeho jubilejný 150. štart za národný tím. Na MS 2018 v Rusku výrazne prispel k zisku strieborných medailí a získal Zlatú loptu pre najlepšieho hráča šampionátu. 

Informáciu o predĺžení zmluvy priniesol oficiálny klubový web realmadrid.com

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace