Moje etapa v Barceloně se blíží ke konci, tuší Mascherano

Javier Mascherano (© marca.es)

Javier Mascherano toho v letošní sezóně v dresu Barcelony příliš neodehrál a argentinský obránce či záložník tuší, že to je začátek jeho konce na Camp Nou.

Třiatřicetiletý fotbalista přišel do Barcelony před sedmi lety z Liverpoolu a dlouhé roky odváděl spolehlivé služby a pomohl mužstvu k mnoha trofejím. Nyní se však chystá k odchodu, k němuž podle všeho dojde během příštího léta.

"Myslím, že moje etapa v Barceloně se blíží ke konci. Po tak dlouhé době je jasné, že už mi v klubu mnoho času nezbývá. Ale neříkám to s nostalgií, právě naopak. Prožil jsem tady nejkrásnější roky kariéry, nikdy to nezapomenu. Patřím mezi lidi, kteří si myslí, že každá etapa by se měla uzavřít. A já bych ji rád uzavřel včas," uvedl Mascherano.

"Z Liverpoolu jsem neodcházel v dobrém, což se mi nelíbilo. Nechci, aby to v Barceloně bylo stejné. Přijít do Barcelony, to bylo splnění snu, zvláště v době, kdy ji vedl Guardiola a při tom všem, co reprezentovala. Byl to můj cíl a bojoval jsem za něj. Proto říkám, že to nebyl nejlepší způsob odchodu z Liverpoolu. Ale byla to nabídka, která by už znovu nepřišla," dodal fotbalista, jemuž se přezdívá El Jefecito (Šefík).

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace