Moji sourozenci trpěli kvůli hladu, do domu nám zatékalo, vzpomíná Gabriel Paulista

Gabriel Paulista (© marca.es)

Obránce Valencie Gabriel Paulista v rozhovoru pro Cope zavzpomínal na těžké dospívání v rodném São Paulu.

"Moji sourozenci hodně trpěli kvůli hladu, navíc jsme měli dřevěný dům, do kterého zatékalo. Jakmile začalo pršet, byl plný vody. Když jsem dostal první boty, spal jsem v nich, nosil je do školy i na fotbal. Byly potrhané, ale musel jsem v nich hrát," prohlásil brazilský fotbalista, který působí na Mestalle od minulé sezóny a okamžitě se stal členem základní sestavy.

"Když jsem podepsal první smlouvu, běžel jsem k telefonu, zavolal matce a řekl jí, že její život se teď změní. Ve Vitórii jsem hrál pět let a stále jsme žili ve stejném domě, protože nebyla možnost se přestěhovat. Když jsem přestoupil do Villarrealu, zrekonstruovali jsme matčin dům a vypadal velmi hezky. Když mě podepsal Arsenal, koupil jsem jí nový dům. V něm žije doteď a je šťastná. Je to sen, který jsem jí mohl splnit. Mám mnoho kamarádů, kteří se pokoušeli jít stejnou cestou, ale nepodařilo se jim to, sešli z ní. Když na to pomyslím, je mi to líto."

Sedmadvacetiletý Brazilec také ujistil, že od sebe i spoluhráčů požaduje maximální nasazení. "V šatně s každým vtípkuji. Ale pokud někdo na hřišti neběhá, tak je zle. Musíme všichni běhat a bojovat v každou chvíli. Jsme spokojení, protože pokud jde o obranu, prožíváme zatím dobrou sezónu." 

Vše podstatné o fotbalovém klubu Valencia CF, včetně aktuálního zpravodajství, najdete na stránkách www.valenciacf.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace