Morales o nabídce z Číny: Peníze byly jediným plusem, v Levante se cítím jako doma

José Luis Morales (© marca.es)

José Luis Morales potvrdil, že měl nabídku na odchod do čínské ligy. Klíčová postava Levante vysvětlila, proč ji odmítla.

O 32letého záložníka se zajímal Dalian Professional, který trénuje Španěl Rafa Benítez. Ani možnost výrazného platového skoku ale Moralese nezlákala.

"V první řadě musím říct, že jsem poctěn zájmem klubu, kde pracuje trenér, který se stal evropským šampionem (Benítez vyhrál s Liverpoolem v sezóně 2004/2005 Ligu mistrů). Ale když jsem zvažoval plusy a minusy, jediným plusem byly peníze, což je něco, co mě momentálně nenaplňuje nejvíce. Mnohem více si cením možnosti působit v klubu, ve kterém jsem rád a který mi dal šanci. Když jsem hrál v rezervě, nabídl mi smlouvu v prvním týmu. Také osobní situace s partnerkou pomohla tomu, abych řekl ne. Rodina a přátelé by byli příliš daleko. Když jste v klubu, kde se cítíte jako doma, těžko hledáte důvod k odchodu," uvedl El Comandante (Velitel).

Morales také prozradil, jak se vypořádává s karanténou kvůli koronaviru: "Nejhorší je, že nemohu být v Madridu se svými rodiči. Uklidňuje mě, že tam jsou sourozenci, kteří jim pomáhají. Chybí i každodenní život - trénink, rozhovory se spoluhráči. Rutina. Že musím být doma, snáším dobře. Jsem domácí typ, s partnerkou se snažíme vše brát s humorem, čas utíká rychle. Když zbyde volná chvíle, pustím si nějaký seriál nebo hraji videohry se sourozenci."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace