Morata: Když jsem byl podavačem míčů, snil jsem, že si za Atlético zahraji

Álvaro Morata v době, kdy na stadionu Atlética dělal podavače míčů (© marca.es)

Álvaro Morata poskytl první rozhovor jako hráč Atlética, kam zamířil z Chelsea.

Prozatím na hostování, které by mělo trvat rok a půl. Chelsea ale bude mít po sezóně možnost stáhnout si hráče zpět, ovšem jen do vlastních řad, nikoliv s vidinou jeho prodeje či odeslání na hostování do jiného klubu. Pokud tak neučiní, bude na tahu Atlético, které má na léto 2020 zajištěnu možnost získat 26letého útočníka na trvalý přestup.

Morata prošel Realem Madrid, fotbalově ale vyrůstal i v Atléticu, tudíž prostředí v červenobílé části hlavního města dobře zná. A jak prozradil, snil o tom, že si za první tým Los Colchoneros zahraje: "Je mi ctí, že tu mohu být, poznat stadion, šatny... Když jsem dělal podavače míčů, měli jsme být na stadionu dvě hodiny před zápasem, ale já už dvě a půl hodiny před výkopem čekal s tátou před bránou. Vždy, když vidím podavače míčů, identifikuji se s nimi. Býval jsem jedním z nich a snil o tom, že si za Atlético zahraji."

"Viděl jsem poslední zápasy Atlética a už se cítil jako součást týmu. Jsem šťastný, hodně to pro mě znamená. Přicházím s maximální motivací, pro tento dres nechám na hřišti vše. Mluvil jsem s mnoha spoluhráči a přijali mě skvěle," dodal.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace