Mourinho chtěl střídat většinu týmu, Míchel byl spokojený

Nemám tým, stěžuje si Mourinho (© marca.es)

Real Madrid znovu padl, tentokrát v Seville 0-1. Ztráta Bílého baletu na vedoucí Barcelonu se zvýšila na propastných osm bodů.

"Byli jsme špatní od první do poslední minuty. Zasloužená výhra pro Sevillu a ještě zaslouženější porážka Realu Madrid. Gratuluji soupeři, o vítězi nebylo pochyb. My byli po zásluze odměněni za výkon, jaký jsme předvedli. Chybí nám soustředění, hráči nemají v hlavě fotbal," stěžoval si Mourinho.

"To je chyba trenéra, má zodpovědnost. O přestávce jsem vystřídal dva hráče, ale chtěl jsem jich vystřídat sedm. Ve fotbale by měl být povolen větší počet střídání. Sevilla hrála perfektně agresivně a rychle, to nám chybělo. Pouze v Supercopě měl náš výkon dobrou úroveň. Proti Valencii jsme trochu hráli, proti Getafe vůbec, v Seville to samé a malinko proti Granadě. Mám z toho obavy. V současné chvíli nemám tým."

Sevillu na rozdíl od Realu Madrid zastihl úvod sezóny ve skvělé formě a útočí na nejvyšší patra tabulky. Spokojený trenér Andalusanů Míchel chválil práci svých svěřenců: "Když Barcelona nebo Real Madrid prohrají, píše se, že hráli špatně. Ale hodně jejich chyb pramenilo z práce a přístupu mých hráčů. Fanoušci mohou být spokojení, vnutili jsme Realu Madrid náš fotbal. Pouze nám chybí trošku více agresivity v zakončení."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace