Mourinho má znovu tým, Cristiano Ronaldo dobrou náladu

Radost po vítězné brance (© marca.es)

Real Madrid dal v prvním utkání základní skupiny Ligy mistrů zapomenout na nepovedený vstup do ligy a po velmi dobrém výkonu vyhrál nad Manchesterem City 3-2.

O vítězný gól proti anglickému mistrovi se postaral v 90. minutě Cristiano Ronaldo. A řádně ho rozradostnil, po nedávno špatné náladě portugalské hvězdy nebylo ani stopy.

"Slavím góly, když mám. To téma se příliš rozebíralo. Každý má právo být šťastný, nebo smutný, ne? Dnes odcházím velmi šťastný, neboť to byl výborný zápas. Už v prvním poločase jsme měli šance, ale ve druhém to bylo ještě lepší. Dosáhli jsme na důležité vítězství," prohlásil Cristiano Ronaldo.

Také José Mourinho, jenž mužstvo po prohře v Seville ostře kritizoval, zářil. Real Madrid ještě v 87. minutě prohrával 1-2, ale Benzema a Cristiano Ronaldo utkání proti Citizens slepenými góly v závěru otočili, což impulzivní kouč v obleku oslavil skluzem po kolenou.

"Není důležitá má oslava, ale zápas. Jsem na mužstvo hrdý. Měl jsem dojem, že věci nejdou správným směrem. I dnes jsme mohli prohrát, ale poté, co jsme bojovali jako lvi, ne jako na půdě Getafe nebo Sevilly. Je důležité vědět, že pokud hráči chtějí, mohou. V historii Realu Madrid nejsem nikdo, ale jako trenér mám právo říci, že přesně tohle Madridismo chce. Těžko můžeme hrát lépe než dnes. Znovu mám tým," uvedl Mourinho.

Real Madrid se zapsal do historie Ligy mistrů jako první tým, který v prestižní soutěži nasbíral 100 výher.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace