Mourinho našel proti Auxerre svou devítku

Karim Benzema. (© as.com)

Karim Benzema hattrickem přispěl k výhře Realu Madrid nad Auxerre 4-0 a poslal tak Mourinhovi svůj názor na spekulace, zda-li Bílý balet potřebuje dalšího útočníka.

Bernabéu zažil jeden z těch klidnějších večerů, po kterém mohou být všichni spokojeni. Snadné vítězství, debuty Adána a Sarabii, Benzemův budíček...

Portugalský kouč, jehož na lavičce tentokrát kvůli trestu od UEFA zastoupil Aitor Karanka, nasadil očekávanou jedenáctku s oběma Diarry, Granerem nebo Pedrem Leónem.

Zatímco Realu Madrid o nic nešlo, Auxerre hrálo o pokračování v evropských pohárech. Na trávníku ale rozdílná motivace obou celků znát nebyla. Francouzské mužstvo neukázalo svou nejlepší tvář a domácím cestu za třemi body bojácným výkonem usnadnilo.

Aktivní Benzema zahrozil poprvé po devíti minutách, o dve později už mířil přesněji, když proměnil ve vedoucí gól centrovaný míč od Cristiana Ronalda. Pro Real Madrid to byla branka číslo 300 v Lize mistrů. Cristiano Ronaldo poté hlavičkoval vedle, Jerzy Dudek na druhé straně předvedl dva výborné dobré zákroky, ale v závěru půle musel po úderu ramenem od protihráče do čelisti odstoupit. Nahradil ho debutant číslo jedna Adán, který se v průběhu druhého dějství dostal do jediné zapeklité situace, ve které svůj tým podržel.

To už v době, kdy Cristiano Ronaldo po milimetrovém pasu zvýšil tvrdou ranou na 2-0 a Karim Benzema si perfektním zpracováním připravil míč tak, aby ho potřetí poslal za záda Sorina.

Poslední branka zápasu padla po chybě Sorina, jenž namazal Benzemovi, který precizním obloučkem dokončil svůj hattrick. Solidně se předvedl také debutant číslo dva Sarabia. Bernabéu může doufat, že se nezařadí mezi talenty, které nechal klub odejít.

Real Madrid bez problémů dokráčel k prvnímu místu skupiny i postupu, na Mourinhovi svěřence nyní čeká výrazně těžší část soutěže, a sice prolomit šestileté osmifinálové prokletí...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace