Mourinho: Pepe nepřijal roli náhradníka, Cristiano Ronaldo radu

José Mourinho (© marca.es)

José Mourinho je už sice oficiálně trenérem Chelsea, v pořadu Punto Pelota se ale vrátil k působení na lavičce Realu Madrid.

Portugalský kouč se vrátil k neshodám s krajany Pepem a Cristianem Ronaldem. Stoper podle něj nepřijal roli náhradníka, Cristiano Ronaldo radu ohledně taktiky.

"Můj jediný problém s Cristianem byl, když jsem ho kritizoval z taktického hlediska, v čem se podle mě mohl zlepšit. Nepřijal to dobře, protože si myslí, že ví vše nejlépe a trenér mu nemůže pomoci se zlepšovat," prohlásil Mourinho na adresu nejdražšího hráče světa.

Zatímco Cristiano Ronaldo měl místo v sestavě jisté, Pepeho vytlačil mladík Varane. Mourinho k tomu říká: "Jediné, co mohu o Pepem říci, je, že byl jednou nohou z Realu Madrid, já jsem ho vrátil zpět. Bojoval jsem za to, aby dostal adekvátní smlouvu, protože je to fantastický hráč. Pak ale začal místo něho hrát o dvanáct let mladší kluk, protože si to podle mě zasloužil, a on to nepřijal."

"Všichni chtěli, aby odešel. Nazývali ho vrahem, neustále připomínali chování na hřišti a jeho problém s kolegou z Getafe, kterému málem ukopl hlavu. Úkolem trenéra je tuto nenávist potlačit a dostat hráče do pohody. Pepe na tom teď bude dobře."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace