Mourinho po prohře kritizoval rozhodčího, Khediru i Levante

José Mourinho (© marca.es)

Real Madrid nečekaně padl na Ciutat de Valencia, José Mourinho po prohře 0-1 kritizoval rozhodčího, Sami Khediru i hráče Levante.

Bílý balet dohrával v oslabení, když byl po druhé žluté za strčení do Ballesterose vyloučen Sami Khedira. Portugalský kouč také vytýkal Turienzovi Álvarezovi neodpískaný pokutový kop z druhého poločasu.

"Dokud se hrálo jedenáct na jedenáct, předváděli jsme dobrý výkon. Levante nebylo za polovinou hřiště a Iker si nesáhl na míč. Měli jsme dost šancí, které jsme však nevyužili," začal Mourinho s hodnocením zápasu. "Po vyloučení Khediry se hra vyrovnala, ve druhém poločase jsme měli kopat jasnou penaltu, která by navíc znamenala pro hráče Levante druhou žlutou kartu. Musím Levante pogratulovat k tomu, jak umí provokovat, simulovat, zdržovat. I to je fotbal, ale mí hráči na to nejsou zvyklí. Khedira o tom věděl, přesto jim na to skočil. Prohráli jsme z části i kvůli němu, nemám problém to přiznat. Svou vinu má ale i rozhodčí, já a mí hráči."

S výkonem Turienza Álvareze nebyl spokojený ani stoper Pepe, jenž opět nebyl daleko od vyloučení: "Už jsme unavení z toho, jaké výkony rozhodčí v našich zápasech předvádějí. Turienzo nebyl připraven pískat podobný zápas. Stejně jako my se nechal nachytat na provokace hráčů Levante. Nepředvedli jsme dost, abychom získali tři body, ale rozhodčí byl zasádním faktorem."

Kouč Levante Juan Ignacio Martínez měl z cenného skalpu radost: "Jsme teprve ve třetím kole. Jsou to cenné tři body, ale liga je ještě dlouhá. Radši bych přijímal gratulace v květnu. Rozhodčí nikdy nehodnotím, byl to těžký zápas. Mourinho? Je to skvělý sportovec, po zápase mi gratuloval. Myslím, že co řekl na tiskovce, nemyslel tak, jak to vyznělo."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace