Mourinho pokračuje ve sporu s novináři

José Mourinho (© goal.com)

Slovní přestřelky mezi José Mourinhem a španělskými médii pokračují.

Portugalský kouč nechal na páteční tiskové konferenci před El Clásicem odpovídat na otázky svého asistenta Aitora Karanku, jenž vysvětlil, že Mourinho "nebude mluvit, aby jeho slova před tak důležitým zápasem nebyla překroucena, k čemuž často dochází". Zhruba třicet novinářů pak místnost opustilo.

Po skončení zápasu, v němž Real Madrid remizoval s Barcelonou 1-1, odmítl The Special One reagovat na dotaz novináře z deníku AS: "Jste šéfredaktor? Protože jestli ne, tak vám nemohu odpovědět. Vám před zápasem nestačil nestačil Karanka, můj asistent, který je trojnásobným vítězem Ligy mistrů, teď nestačíte vy mně."

"Aitor je dost kvalifikovaný a zkušený na to, aby mě na tiskové konferenci zastupoval. Tvůrci pořadu Punto Pelota mu neprokázali respekt, který si zaslouží, takže nemohu sloužit."

Pro zahraniční média a část novinářů, kteří v pátek sál neopustili, pak prozradil své dojmy z blížícího se finále Copa del Rey, kde se střetnou stejní soupeři: "Myslím, že sobotní výsledek nebude mít na finále poháru žádný vliv. Bude to úplně jiný zápas, jeden musí vyhrát. Včera jsme ukázali, že se můžeme s Barcelonou měřit, takže věřím, že slavit budeme my." 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace