Mourinho prodloužil v Realu Madrid smlouvu do roku 2016

José Mourinho (© marca.es)

Real Madrid na své webové stránce potvrdil, že prodloužil smlouvu s José Mourinhem do roku 2016.

Původní kontrakt měl portugalskému bouřlivákovi vypršet v létě 2014. Mourinho byl v uplynulých měsících spojován s možným návratem do anglické Premier League, kde působil v londýnské Chelsea, dnešní zpráva však ukazuje, že spekulace novinářů byly liché.

Devětačtyřicetiletý trenér přišel do Realu Madrid před dvěma roky. Ve své první sezóně na lavičce Bílého baletu dovedl mužstvo k zisku Královského pohár, v uplynulém ročníku Primera División pak dokázal přerušit tříletou ligovou nadvládu Barcelony a získat pro Real Madrid 32. titul v historii okořeněný rekordy v počtu bodů a nastřílených branek.

Vedení klubu kvůli Mourinhovi dokonce učinilo změny ve vedení, zrušilo pozici sportovního ředitele a jeho pravomoce předala Portugalcovi. Mourinho se díky tomu přímo podílí na změnách v kádru. Další motivací kontroverzního kouče je pomoci Blancos k 10. triumfu v Lize mistrů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace