Mourinho se dočkal chvály od Preciada, ale přišel o neporazitelnost

José Mourinho nepřožil šťastný večer (© marca.es)

Sporting Gijón se vítězstvím na Bernabéu postaral o jedno z největších překvapení sezóny. Trenéři obou týmů prožili odlišný večer.

José Mourinho přišel o sérii 150 domácích utkání napříč evropskými ligami, během nichž dlouhých 9 let nepoznal přemožitele. Portugalcova neporazitelnost se zastavila na bilanci 125 výher a 25 remíz.

Real Madrid nečekanou porážkou 0-1 přišel o velkou část nadějí na zisk titulu, na vedoucí Barcelonu ztrácí už osm bodů. To je příliš i podle samotného Mourinha: "Matematická šance samozřejmě stále je, ale pokud se na to podíváme objektivně, tak smazat osmibodový náskok je do konce sezóny v podstatě nemožné. Doplatili jsme na absence našich kreativních hráčů, neměli jsme štěstí."

Manolo Preciado našel pro své svěřence pouze slova chvály, v pozitivním duchu mluvil i o Mourinhovi, s nímž se před několika měsíci pustil do slovní přestřelky: "Je potřeba ocenit jeho chování. Po zápase přišel k nám do šatny a každému podal ruku. Veřejně mu za to děkuji, bylo to džentlmenské gesto. Přeji Realu Madrid hodně štěstí v úterním zápase Ligy mistrů."

"V letošní sezóně jsme remizovali s Barcelonou a na Villarrealu, porazili Atlético a Real Madrid. Musíme tyto výsledky zúročit ve zbývajících zápasech. Pro některé hráče je to něco velkého, protože ještě před několika měsíci hráli za béčko."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace