Mourinho už v zisk titulu nevěří

José Mourinho (© as.com)

Real Madrid jen remizoval s Espanyolem, což v kombinaci s výhrou Barcelony nad Atléticem znamená, že Bílý balet ztrácí na vedoucí Katalánce už propastných 13 bodů.

To posouvá šance Realu Madrid na obhajobu ligového titulu pouze do oblasti teorie, což přiznává i José Mourinho: "Je to prakticky nemožné. Třináct bodů je v této fázi sezóny příliš. Ale stále se můžeme v lize zlepšit, což nám pomůže do zápasů Copy a Ligy mistrů."

"Nepředvádíme radostné výkony, výsledky chybí. S šancemi, které jsme proti Espanyolu měli, bychom jindy dali tři, čtyři nebo pět gólů. Naopak soupeři stačí ke skórování málo. Za snahu jsme si zasloužili vyhrát, nemám hráčům co vytknout."

Portugalský kouč je velkou bodovou ztrátou na první Barcelonu zaskočený: "V podobné situaci jsem ještě nebyl. Nikdy jsem nebyl od splnění cíle tak daleko. Je to pro mě nové, ale nedělám z toho drama, je to nová zkušenost. Nechybí mi síla, abych se pokusil zakončit sezónu co nejlépe. Přestože liga už je téměř nemožná, stále máme o co hrát. Musíme jít do každého zápasu s hrdostí, pokusit se vyhrát. Ve hře jsou i další trofeje."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace