Muniain: Neskutečné, že podle některých si nezasloužím být kapitánem

Iker Muniain s doutníkem (© marca.es)

Iker Muniain si postěžoval na kritiku, která se na něj valí poté, co byl během dovolené vyfotografován s doutníkem.

Mnozí dokonce zpochybnili, jestli by měl 28letý fotbalista zůstat kapitánem Athleticu, což samotného Muniain rozhohnilo.

"Nevím, jestli lidém vadí i můj účes, košile nebo barva auta. Někteří mě soudí, kritizují, že nejsem profesionál nebo že bych neměl být kapitánem kvůli věcem, které nemají se sportem nic společného. Neskutečné, že podle některých si nezasloužím být kapitánem. Chápu, že se někomu nelíbí můj hudební vkus, ale ať mě nikdo nepouučuje, co tento klub a páska znamenají. Jsem v Athleticu 16 let, musel jsem si toho hodně vyslechnout, prožít těžké chvíle, zranění, pomoci mladým hráčům, jsem svůj největší kritik, trénuji dobrovolně, vždy se ke všemu stavím čelem. Nikdo mi nemusí říkat, co znamená položit za Athletic život," uvedl Muniain.

"Nemusím nikomu vysvětlovat, co dělám v osobním životě. Nemám co skrývat," dodal ke zmíněnému snímku. "Vím, že reprezentuji Athletic 24 hodin denně 365 dnů v roce, ale umím oddělit osobní život od fotbalového. I během těch několika málo dní, kdy jsem měl dovolenou, jsem trénoval. Nemyslím si, že by jeden doutník poznamenal moji výkonnost."

Podle Muniaina může mít příliš rázná kritika původ ve frustraci z konce minulé sezóny, kdy Athletic prohrál během dvou týdnů obě pohárová finále - s Realem Sociedad i Barcelonou.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace