Myšlenka návratu Achrafa Hakimiho do Realu nabývá na síle

Achraf Hakimi v dresu PSG

Real Madrid je odhodlán posílit co nejvíce pravý kraj obrany a najít důstojného nástupce Daniho Carvajala. Po nepříliš úspěšném pokusu s přesunem Alvara Odriozoly na tento post má vedení klubu jasný cíl a tím je přesvědčit marockého reprezentanta, Achrafa Hakimiho, k návratu do Madridu.

Při hledání alternativy za Daniho Carvajala Real Madrid zvažoval pouze několik jmen, ze kterých vzešel favorit a tím je Achraf Hakimi. Sportovní oddělení Bílého baletu vidí v marockém reprezentantovi ideální řešení, jak posílit obranu a zároveň zaplnit mezeru po budoucím odchodu Daniho Carvajala.

Možnost Hakimiho návratu z PSG je myšlenkou, která nabývá s každým dnem na síle. V minulosti bylo rozhodnutí nechat jej jít pryč velmi zpochybňováno a Real Madrid má nyní možnost tuto chybu, jak se ukázalo, napravit. Achraf navíc stále ke svému bývalému klubu chová vřelé sympatie a hlubokou náklonnost, což by jednání mohlo velice usnadnit.

Jediným problémem by proto mohla být Achrafova smlouva s Paris Saint Germain, která je platná do roku 2026. Aby Real přesvědčil pařížský klub, musí na stůl předložit nabídku na přestup s odhadovanou částkou okolo 65 milionů eur. Ani tak ale Bílý balet nebude mít cestu umetenou. Marockého reprezentanta si totiž velmi cení také Luis Enrique, který usedl na lavičku PSG. Rozhodnout by proto mohla úspěšná historie španělského klubu a náklonnost fanoušků, kteří se na návrat pravého obránce velmi těší a doufají v něj.

 

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace