Na Ciutat de Valencia bude položen nový trávník. Po 43 letech

Na Ciutat de Valencia se bude měnit trávník (© as.com)

Levante se v posledních letech proslavilo svou schopností nakládat rozvážně s každým eurem z klubové kasy. To se týká i trávníku.

Na Ciutat de Valencia je totiž stále zelený pažit z roku 1969, kdy byl stadion postaven. Až nyní se klub rozhodl položit nový trávník. Uznání tak nezaslouží pouze vedení klubu a hráči, ale také Raimon Ferrer, jenž je zodpovědný za stav hrací plochy.

"Je to pěkné, končí jeden cyklus a začíná nový. Po některých zápasech a koncertech to vypadalo, jako by se na něm válčilo," říká Ferrer, jenž však pokaždé dokázal dostat trávník do takového stavu, aby byl stoprocentně způsobilý k utkáním Tercery, Segundy B, Segundy i Primery. Všechny tyto soutěže si vyzkoušel. Pohárovou Evropu, v níž bude Levante v nadcházející sezóně debutovat, už přivítá nový pažit.

Obchodního ducha nezapřelo Levante ani při výmeně hrací plochy. Každý z členů klubu má totiž možnost si část starého trávníku koupit, a to za cenu pěti eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace