Na závěr sezóny hladká výhra

Španělsko si připsalo další vítězství (© as.com)

Fotbalisté španělského národního týmu zakončili sezónu hladkou výhrou 3-0 v přátelském zápase proti Venezuelou.

Svěřenci Vicente del Bosqueho sice nepředvedli tak dobrý výkon jako o víkendu v Bostonu proti USA, díky dobré koncovce přesto dokázali zvítězit vysokým rozdílem i proti druhému soupeři na americkém turné.

Víctor Valdés, jenž dostal důvěru mezi třemi tyčemi místo Ikera Casillase, byl v akci jako první, když ho vyzkoušel Orozco. Úvodní gól ale přišel v páté minutě na opačném konci hřiště. K přímému kopu z 25 metrů se postavil Villa a Vega na jeho ránu nestihl zareagovat.

Domácí se v následujících 15 minutách snažili o vyrovnání, během této doby bylo vidět, kdo se připravuje na vrchol roku v podobě Copa América a kdo se těší na prázdniny. Valdés však byl proti Maldonadovi pozorný a spolupráce Villy s Pedrem přinesla uklidňující branku.

Na konečných 3-0 upravil Xabi Alonso. Poté přišel čas na debut Manu del Morala a klidné dohrání posledního zápasu sezóny. Španělsko čeká zasloužený odpočinek.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace