Nachův přestup do Interu Milán považují španělská média za hotovou věc

Nacho v dresu Realu Madrid

Obránce Realu Madrid, který se 30. června stane volným hráčem, byl v předchozích týdnech kontaktován několika zájemci a je oblíbeným hráčem i přes svůj fotbalově pokročilý věk třiatřiceti let. V současné chvíli se zdá, že námluvy o španělského obránce vyhraje Inter Milán, který hráči také nabídl tříletou smlouvu a bude chtít do jeho rukou svěřit otěže obrany po ochodu Milana Škriniara.

V den, kdy Real Madrid oficiálně oznámil, že se po sezóně rozloučí s Karimem Benzemou, se v klubu řeší nejvíce to, kdo po něm převezme kapitánskou pásku. Jeden z adeptů na tuto roli byl také Nacho, jelikož v klubu vyrostl a je ideální kandidátem. Také v jeho případě to ale vypadá na to, že v příští sezóně již v Realu pokračovat nebude.

Nacho je jen krok od toho, aby přikývl na nabídku Interu Milán na tříletou smlouvu, kterou mu navrhuje vedení milánského klubu. Inter se sice nyní soustředí pouze na nadcházející finále Ligy mistrů proti City a oficiálně žádná jednání o přestupech neprobíhají, ale ve skutečnosti se kontakty s Nachem zintenzivnily a zdá se, že španělský zadák v týmu nahradí Milana Škriniara.

Nacho je dlouhodobě zvyklý hrát na vysoké úrovni, vyhrál s klubem mimo jiné také pětkrát Ligu mistrů, a do Interu Milán by přinesl celou řadu zkušeností. Se svou pozoruhodnou univerzálností by dokázal Inzaghimu nabídnout možnost nasazovat jej na kraji i ve středu obrany.

Námluvy se španělským obráncem nebyly nijak jednoduché. Inter hráče poprvé kontaktoval před několika měsíce, ale hráč s díky odmítnul a vysvětlil, že by rád zůstal v Realu Madrid. Postupem času ale toto přesvědčení vymizelo, protože mu klub zřejmě nedokázal nabídnout smlouvu, která by jej přesvědčila k podpisu, proto jeho agent kontakty s milánským týmem oživil.

S příchodem Nacha, by se Interu podařilo zaplnit díru po Škriniarovi, zároveň se ale zvedne věkový průměr sestavy, což není cesta, kterou by se nerazzurri chtěli vydávat. Proto je potřeba zvážit také jiné alternativy, ačkoli Nacho zůstane jasnou preferencí. V lednu se Inter snažil k přestupu získat Pavarda z Bayernu, ale zamítavé ne a požadavek 20 milionů eur, byly překážkou.

Další variantou by mohl být Chalobaha z Chelsea, jehož vedení Interu pečlivě sleduje od loňského léta. Naturalizovaný anglický obránce by mohl být jednou z postav, které budou chtít Blues v létě prodat a Inter je připraven naslouchat. Ostatně jako vždy budou hrát velkou roli peníze požadované od klubu i od samotného hráče.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace