Návrat Garetha Balea. Počíta s ním Ancelotti do Paríža?

Gareth Bale

Real Madrid remizoval v rámci 24. kola La Ligy na pôde Villarrealu, štvrtý raz v sezóne uhral len remízu bez gólov.

Veľkým prekvapením v základnej zostave bola postava Garetha Balea. Tréner Carlo Ancelotti sa ho rozhodol nasadiť do základnej zostavy po prvýkrát od začiatku ročníka. Nenastúpil ani v pohárových zápasoch pri rozsiahlych absenciách v útoku. 

Pravdou ale je, že Bale bol množstvo týždňov vyradený z tréningu pre rôzne zdravotné problémy. V prvom polčase na pôde Villarrealu urobil tri úspešné prihrávky a tri lopty pokazil. Nič slávne. V úplnom závere polčasu ale nevyužil čistú šancu. 

V druhom polčase mal následne ďalšie skvelé príležitosti, raz dokonca jeho strelu tečoval gólman Rulli na brvno. I keď možno nemal najlepší štart, mal najväčšie šance Realu Madrid. 

Baleove kvality sú nespochybniteľné, takisto skúseností má na rozdávanie. Jeho problémom ale vždy bola strelecká efektivita a práve tú Real Madrid potrebuje. Carlo Ancelotti po zápase povedal, že sa mu výkon Garetha Balea páčil a možno ho nasadí v základnej zostave na pôde PSG v utorok v prvom osemfinále Ligy majstrov. 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující

Top plkálisti dnes

1. Jordi Alba 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace