Návrat po 6 měsících a gól. Bylo to hodně emotivní, přiznal Muniain

Iker Muniain (© marca.es)

Athletic v pondělní dohrávce 31. kola La Ligy zvítězil na hřišti Villarrealu 3-1, o jednu z branek se postaral Iker Muniain, jenž nastoupil poprvé od září loňského roku.

Křídelník baskického týmu si 28. září přetrhl vazy v koleni a oproti předpokladům se stihl dát do pořádku ještě před koncem sezóny. Na Estadio de la Cerámica nastoupil na poslední čtvrthodinu a závěrečným gólem utkání pečetil triumf Athleticu.

"Na návratu jsem dlouho pracoval a přál jsem si ho, proto to bylo hodně emotivní. Beru to jako odměnu za tvrdou práci. Jsem šťastný, je to pro mě důležitá chvíle. Gól věnuji rodině, fanouškům a všem, kteří mi pomohli," prohlásil 25letý křídelník, který před třemi roky prodělal stejné zranění i na druhém koleni.

Athletic třemi body z půdy Villarrealu oživil šanci na postup do pohárové Evropě. A přestože jde stále o hodně vzdálenou metu, Muniain se jí nevzdádá: "Tento klub se nikdy nevzdává, dokud budeme mít možnost, budeme o Evropu bojovat a v každém zápase ze sebe odevzdáme to nejlepší."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace