Návrat ztraceného syna. Cazorla by mohl znovu hrát za Villarreal

Santi Cazorla v dresu Villarrealu (© marca.es)

Santi Cazorla se vrací do Villarrealu. Zatím jen na předsezónní přípravu, avšak s možností, že v příští sezóně bude členem kádru Žluté ponorky.

Vše bude záviset zejména na zdravotním stavu bývalého reprezentačního založníka, který prodělal v posledních letech hned 11 operací. Kvůli problémům s achilovkou odehrál poslední soutěžní zápas v říjnu 2016, a sice za Arsenal, kde mu letos skončila smlouva.

Cazorla působil ve Villarrealu s jednoletou přestávkou, kterou strávil na hostování v Recreativu, mezi roky 2003 až 2011. Za klub nasbíral 241 startů s bilancí 34 branek a 35 asistencí. Čest národního týmu Španělska hájil v 78 případech.

"Absolvuji s týmem předsezónní přípravu v naději, že se dostanu do takové formy, abych mohl hájit dres Villarrealu. Každý ví, že Villarreal je pro mě velmi zvláštní klub, proto jsem vděčný za možnost vrátit se na místo, které považuji za svůj domov," prohlásil Cazorla.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace