Neapol stále nenašla s Realem Madrid společnou řeč. Pomůže to Jamesovi do Atlética?

James (© marca.es)

Budoucnost Jamese Rodrígueze není v Realu Madrid, který je připraven hráče prodat. Velký zájem má zejména Neapol.

Ta se už dlouhé týdny snaží najít se zástupci Bílého baletu společnou řeč, ovšem zatím bez úspěchu. Před několika dny si prezident Neapole De Laurentiis postěžoval, že "James chce do Neapole přijít, ale požadavky Realu Madrid jsou příliš vysoké".

Příliš vysoké znamená v řeči čísel 42 milionů eur. Italský celek chce kolumbijského reprezentanta nejdříve na hostování, až poté na trvalý přestup, což Real Madrid odmítá. Ani to nenechal De Laurentiis bez komentáře: "Pokud by James přišel na hostování, nikdo by proti tomu nebyl a mohl bych koupit ještě dalšího hráče. Nechápu, proč ho Bayernu na hostování uvolnili, když má trojnásobný rozpočet než my, a po nás rovnou chtějí 42 milionů eur."

To vše nahrává do karet Atléticu. Prvotní postoj Realu Madrid byl takový, že nechce posilovat přímého konkurenta, zároveň ale potřebuje Jamese "udat" a čas utíká. "Atlético se skvělé hráče vždy zajímá a James jím je. Jestli se říká, že má přijít, tak to bude běh na dlouhou trať. Jednání? Pokud vím, tak neprobíhají," řekl první muž Atlética Enrique Cerezo.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace