Nechte nás dát gól, prosil Michu hráče Granady

Rayo ovládla euforie (© marca.es)

Rayo Vallecano se zachránilo v nejvyšší soutěži díky brance Raúla Tamuda z nastaveného času utkání proti Granadě.

Andalusany prohra 0-1 z Vallecas mrzet nemusí, díky porážce Villarrealu s Atléticem Madrid totiž zůstávají mezi elitou také, sestupuje právě Žlutá ponorka.

A Michu, jehož pokus z 91. minutě se odrazil od břevna a poté dorazil Tamudo míč do branky, přiznal, že soupeře prosil, aby si nechal dát gól: "Když jsem se dozvěděl, že Villarreal prohrává, prosil jsem jednoho z hráčů Granady, aby si nechali dát gól, protože by se zachránili tak jako tak."

Trenér Madriďanů José Ramón Sandoval byl ze záchrany nadšený: "Vyhráli jsme naše finále Ligy mistrů. Je to neuvěřitelné. Hráči i fanoušci si to zaslouží, protože to, co po celý rok předváděli, bylo úžasné. Kdybych měl ohodnoti sezónu, tak dám deset bodů z deseti."

Spokojený byl i přes porážku také Abel Resino, lodivod Granady: "Je to nejsladší porážka v mém životě. Byl to neskutečný závěr sezóny. Mám radost, že Granada zůstává v Primeře. Také Rayo si záchranu zaslouží, protože odehrálo skvělou ligu. Více od hráčů nemohu chtít, vydali ze sebe naprosto vše."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace