Necítil se dobře, vysvětlil Vilanova absenci Messiho

Tito Vilanova (© sport.es)

Barcelona se rozloučila s Ligou mistrů debaklem s Bayernem Mnichov, jemuž v součtu semifinálových zápasů podlehla 0-7.

Do včerejší odvety na Camp Nou nezasáhl ani na minutu Lionel Messi, což mnohé překvapilo. Podle Tita Vilanovy byla důvodem Argentincova obava z obnovení svalového zranění, které ho trápí v posledních týdnech.

"Leo hrál v Bilbau, kde se cítil mnohem lépe, ale na konci utkání měl zvláštní pocit. Nebylo to zranění, ale je jasné, že po tolika dnech, kdy nehrál, se necítil dobře. Zřejmě měl pocit, že při rychlém pohybu by si mohl obnovit zdravotní problémy," prozradil Vilanova.

"Domluvili jsme se, že se o jeho startu rozhodne v den zápasu. Rozhodnutí padlo, necítil se dobře, proto jsme si řekli, že za takových podmínek týmu od první minuty nepomůže. Byl připravený na lavičce, pokud by byla šance na zvrat v závěru."

Někteří fanoušci volají po změnách v týmu, samotný kouč ale říká, že nejsou potřeba: "Hráči nechali na hřišti vše, ale Bayern byl lepší. Nemyslím si, že je potřeba velká obměna, jen musíme znovu získat to nejlepší z těch současných hráčů, protože stále patří mezi špičku. Kádr je kvalitní a je v něm celá řada mladých fotbalistů."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace