Negredo mění Sevillu za Manchester City. Nahradí ho Gameiro?

Álvaro Negredo (© as.com)

Před několika týdny přestoupil Jesús Navas ze Sevilly do Manchesteru City. Nyní zvolil stejný směr Álvaro Negredo.

Oba kluby již přestup v hodnotě 25 milionů eur plus další 3 možné miliony eur formou bonusů oficiálně potvrdily. Negredo si v novém působišti si podle deníku AS vydělá více 4,5 miliony eur ročně, což je výrazně vyšší plat, než jaký měl v Seville.

Negredo působil v Seville čtyři roky, klub jej jako svou nejdražší posilu v historii koupil z Realu Madrid za 15 milionů eur.

Sedmadvacetiletý útočník vstřelil za Sevillu 75 ligových branek a dvakrát se stal nejlepším ligovým střelcem španělské národnosti, s klubem dosáhl v roce 2010 na triumf v Copa del Rey. S národním týmem se radoval ze zlata na mistrovství Evropy 2012.

"Byly to úžasné čtyři roky. Děkuji všem, se kterými jsem je prožil. Zejména prezidentovi, který na mě vsadil, když jsem byl nikdo. Myslím, že fotbal se dělí na etapy. Ta v Seville byla krásná, ale cítím, že už skončila. Těším se na novou výzvu," uvedl Negredo se slzami v očích.

Prezident Sevilly José María del Nido ujistil fanoušky, že náhrada za nejlepšího střelce mužstva posledních let bude dostatečně kvalitní. Mohl by se jí stát Kevin Gameiro, jenž nemá dostatek hracího času v PSG. Del Nido přiznal, že jde o nejdražší variantu, zároveň ale přiznal, že o 26letého útočníka má zájem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace