Nejbohatší muž světa chce koupit Getafe. Ve hře je ale také Real Sociedad

Carlos Slim (© elpais.es)

Další z celků Primera División se může těšit na miliony bohatého majitele. Zájem o koupi některého ze španělských klubů má nejbohatší muž světa Carlos Slim.

Podle Libertad Digital již mexický podnikatel začal jednat o převzetí Getafe, jehož prezident Ángel Torres je prodeji klubu nakloněn, neboť by znamenal vyřešení veškerých dluhů.

K dohodě by údajně mohlo dojít již v nejbližších dnech. Dvaasedmdesátiletý Slim je velkým obdivovatelem španělské kopané. Getafe by koupil jménem společnosti América Móvil, jejímž je vlastníkem a která vlastní práva na La Ligu pro Mexiko.

Slim, jehož majetek je podle žebříčku časopisu Forbes odhadován na 70 miliard dolarů, by chtěl z Getafe udělat nejen adepta na ligový titul, ale zároveň se s mužstvem prosadit i v Evropě.

V případě, že by jednání s Ángelem Torresem nepřinesla kýžený efekt, má Carlos Slim připravenou i náhradní variantu v podobě Realu Sociedad, kde působí jeho krajan Carlos Vela.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace