Nejdražší příchod i odchod během krátké doby? Griezmanna by měl v Atléticu nahradit João Félix

João Félix (© as.com)

Atlético může během krátké doby hned dvakrát přepsat klubovou historii, pokud jde o výši přestupů.

Podle zpráv z dnešního tisku je totiž João Félix velmi blízko přesunu na Metropolitano. Po devatenáctiletém útočníkovi Benficy touží většina evropských velkoklubů, nejblíže mu však je Atlético.

Některé zdroje informují, že se již nachází v hlavním městě Španělska, aby transfer v hodnotě 120 milionů eur dokončil. Pro Atlético by šlo o zdaleka nejdražší nákup v historii, tento primát patří loňskému příchodu Lemara, za jehož 70 procent práv Rojiblancos zaplatili Monacu 72 milionů eur.

João Félix by si měl v novém působišti přijít na roční plat 6 milionů eur. Atlético ho lanaří jako náhradu za Antoina Griezmanna, jenž před několika týdny potvrdil, že klub opustí. A to za identickou cifru, stejně jako v případě Félixe totiž dojde k aktivaci výkupní klauzule, jejíž výše je u obou fotbalistů 120 milionů eur. Vše nasvědčuje tomu, že novým působištěm francouzského útočníka bude Barcelona.

Dosud nejvíce peněz Atlético obdrželo za Lucase Hernándeze, kterého za 80 milionů eur koupil Bayern Mnichov.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace