Nejhorší výkon sezóny, zlobil se Zidane. Real Madrid prohrál už 4. z posledních 7 zápasů

Hráči Realu Madrid (© marca.es)

Real Madrid znovu přišel o první místo tabulky. Po prohře na půdě Betisu ho v čele La Ligy vystřídala Barcelona, která uspěla proti Realu Sociedad.

Po výsledku 1-2 byl hodně nespokojený trenér Bílého baletu Zinédine Zidane: "Odehráli jsme špatný zápas od začátku do konce. Ani na chvíli jsme se nedostali do hry. Jsem za to zodpovědný, ale nedokáži si to vysvětlit. Nemůžeme být spokojení. Nefungovalo nic, obrana ani útok. Inkasovali jsme dva góly, ale větší starosti mi dělá naše hra s míčem. Beru prohru na sebe. Byl to náš nejhorší výkon sezóny."

Real Madrid se dostal do krize, která se přenesla do všech soutěží. Nejprve přišla rána v podobě vypadnutí z Copy po prohře s Realem Sociedad (3-4), která znamenala přerušení 21zápasové série bez porážky. Následovaly ligové ztráty se Celtou (2-2), Levante (0-1) a Betisem (1-2), mezi než se vměstnal neúspěch v prvním mači osmifinále Ligy mistrů proti Manchesteru City (1-2).

To vše znamená, že Blancos prohráli ve čtyřech z posledních sedmi soutěžních zápasech a během této doby porazili jen Osasunu a Barcelonu. Přitom právě skvělý výkon ve druhé půli El Clásica fanoušky namlsal. Hned o týden později však přišlo tvrdé vystřízlivění na Villamarínu...

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace