Nejlépe slavili Aranzubia, Griezmann a Dani Benítez

Radost Daniela Aranzubii (© as.com)

První ročník klání King Celebration ovládl Dani Aranzubia. Na druhém místě skončil Antoine Griezmann a na třetím Dani Benítez.

Soutěž byla založena díky spolupráci LFP (Liga profesionálního fotbalu) s řetězcem Burger King. Pořadí určila porota, která bylo složena z Huga Sáncheze, jenž se proslavil netradičními akrobatickými oslavami svých branek, sportovního novináře Amalii Moratally, marketingového ředitele Burger Kingu ve Španělsku Jesúse Muñoze a Juana Carlose Santamaríi z LFP.

"Založili jsme tuto soutěž s cílem odměnit tak zábavnou, radostnou a spontánní činnost, jakou je oslava gólu, při které mohou hráči ukázat svou kreativitu. Chceme se s fanoušky podělit o velké momenty, které nám fotbal přináší," prohlásil Jesús Muñoz.

Jako nejoriginálnější a nejvtipnější byla označena oslava Daniela Aranzubii, jenž se 20. února zapsal do historie La Ligy jako první brankář, který dal gól hlavou, když v nastaveném čase vyrovnal souboj s Almeríí. Jednička Deportiva věnovala odměnu ve výši 3 tisíc eur charitě.

Na druhém místě skončil Antoine Griezmann. Křídelník Realu Sociedad po brance do sítě Sportingu Gijón chytil kolem ramen jednoho z členů ochranky. Třetí post obsadil Dani Benítez. Hvězda druholigové Granady oslavila gól proti Albacete nasazením velkého červeného nosu.

Podívejte se na Aranzubiovu vítěznou oslavu:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace