Nejlepší výroky Primera División 2010/2011

José Mourinho (© as.com)

Uplynulý ročník Primera División nabídl nespočet zajímavých okamžiků na zeleném pažitu, zábava ale byla i mimo něj.

V dalším z článků, které mapují Primera División 2010/2011, vám přínášíme ty nejlepší výroky hráčů, trenérů či funkcionářů.

"Marca Péreze jsem upozornil, že se o poločase měnily strany, protože si to asi neuvědomil. Vypadalo to, že chce míč vykopnout z lajny, ne dát gól." - José Aurelio Gay poté, co útočník Zaragozy nepochopitelně zahodil stoprocentní šanci.

"Mourinho je nevychovaný gauner a špatný společník." - Manolo Preciado zhodnotil José Mourinha poté, co mu Portugalec vytkl sestavu proti Barceloně složenou z náhradníků a označil zápas ze strany kouče Sportingu za vypuštěný.

"Nezasáhl mě, ale kdyby se tak stalo, mohl mě zranit." - Juanma Ortiz vysvětloval poněkud nepřesvědčivě svůj teatrální výstup, po kterém následovala červená karta pro Eliseua z Málagy.

"Pokud jde o sex, jsem ze staré školy. Vlastně jsem ze staré školy a nudný ve všem." - Martín Lasarte. Názor manželky média nezveřejnila.

"Po dvou letech mi vypadala většina vlasů. Představte si, jak bych vypadal po padesáti." - Pep Guardiola reagoval na Mourinhova slova, podle kterých by měl v roli trenéra Barcelony setrvat půlstoletí.

"Uvidíme, jestli dají osm gólů v pondělí." - Cristiano Ronaldo před El Clásicem, když Barcelona porazila Almeríi 8-0. Nedali, Bílý balet inkasoval na Nou Campu v pondělí "pouze" pětkrát...

"Manolo Preciado by měl zavolat Mourinhovi a zeptat se ho, proč zápas na Nou Campu vypustil." - Walter Pandiani bodoval letos více v novinách než na hřišti.

"Musíme to udělat, abychom měli na platy." - Sandro Rosell vysvětloval, proč na dresech Barcelony bude poprvé v historii reklama.

"Barça už není více než klub. Je jako každý normální klub." - Johan Cruyff poté, co mu Sandro Rosell odebral funkci čestného prezidenta.

"Kdybych byl doma, radši bych si na EuroSportu pustil vietnamskou ligu, než se dívat na tohle." - José Mourinho po zápase se Sevillou.

"Mourinho je ubrečenec." - Ani Unaie Emeryho nenechal Mourinho v klidu.

"Má o kolečko méně, měl by se naučit chovat. Kdyby se tohle stalo v mé rodné zemi, zřejmě by pak musel vyhledat pomoc zubaře." - Walter Pandiani o Cristianovi poprvé...

"V Madridu by se měli zamyslet, proč se Barceloně tleská, zatímco na ně se píská. Samozřejmě, že někteří fotbalisté Realu Madrid si to nazaslouží, doplácejí na chování Cristiana." - ... a podruhé.

"Jsem fotbalový trenér, ne Harry Potter." - José Mourinho svým přiznáním možná zklamal spoustu lidí.

"Může být Atlético ligovým mistrem? Už se staly i horší věci..." - Enrique Cerezo v době, kdy měl ještě dobrou náladu.

"Jeho chování přispělo k našemu sestupu. Pokud chce jít do Madridu, tak ať pokračuje v cestě. Sem ať už se nevrací." - Prezident Hérculesu Valentín Botella našel viníka sestupu v Roystonu Drenthem.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace