Nejlepší výroky roku 2011

Pepe Mel (© marca.es)

Fotbal sice fanoušky baví z většiny děním na trávníku, zábava je ale i na tiskových konferencích. My vám přinášíme nejlepší hlášky uplynulých dvanácti měsíců.

"Ať se dá na chov prasat, to by pro něj bylo ideální prostředí." - Brankář Salamancy Biel Ribas tvrdě kritizoval rozhodčího Lesmu Lópeze. Pokud by se touto radou řídili všichni chybující sudí, pak by Španělsko bylo jeden velký vepřín.

"Lidé na mě pískají, protože jsem pohledný, bohatý a dobrý fotbalista." - Cristiano Ronaldo. A skromný...

"O tom by se dalo polemizovat. Mně se třeba více líbí Scarlett Johansson než Cristiano Ronaldo." - Pepe Mel. Mužská část bezpochyby bude s trenérem Betisu souhlasit.

"Španělská liga je největší špína Evropy." - José María del Nido, toho času na svobodě.

"Může se Atlético stát ligovým mistrem? Už se staly i horší věci." - Enrique Cerezo povzbudil fanoušky Atlética po svém.

"Trenére, váš syn je mnohem hezčí než Özil. Nikdy nebudete mít tak ošklivého potomka, jako je Mesut." - Reakce spoluhráčů Mesuta Özila z Realu Madrid poté, co německý reprezentant prohlásil, že je pro něj Mourinho jako druhý otec.

"Po fyzické stránce se holkám moc líbit nebude, ale na hřišti odvádí svou práci perfektně." - Dodat sebevědomí umí i Pep Guardiola, takto zhodnotil Isaaca Cuencu.

"Keita a Mascherano jsou mé holčičky, dva poklady. Na ně mi nesahejte." - Pep Guardiola. Ani jim se Isaac nelíbí?

"Porazit současnou Barcelonu je Mission Impossible." - Pedro Munitis si jako Ethan Hunt nepřipadá. Že by námět na pátý díl série?

"Proč?" - Mourinho marně hledal odpověď na další porážku s Barcelonou.

"O čem jsme se bavili na večeři? Přece o ženách, jako vždy." - Enrique Cerezo komentoval slavnostní večeři se zástupci Realu Madrid před vzájemnými zápasy Copy. O čem jiném také, že?

"Je to skvělý týpek. Vycházím s ním velmi dobře, ale je i schopný vám ukradnout peněženku, a pak se omluvit." - José Luis Mendilibar zhodnotil Javiera Aguirreho.

"Fotbal jsou peníze, korupce a smrt." - Javi Poves v pouhých 24 letech ukončil kariéru, o lepší svět bude bojovat mimo zelený pažit.

"Když vidím fotbalisty Sevilly hrát, užívám si to jako prase v bahně." - José María del Nido asi dva měsíce předtím, než byl odsouzen k několikaletému trestu odnětí svobody. Ne za tento výrok!

"Ten malý s hodně vlasy." - Enrique Cerezo při rozhovoru s Cristianem Ronaldem. Pokud jste v nápovědě prezidenta Atlética poznali brazilského obránce Marcela, pak máte pravdu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace