Nejste Xavi nebo Iniesta, zlobil se Đukić na své hráče

Miroslav Đukić (© marca.es)

Valladolid ztratil dobře rozehraný zápas s Osasunou, Miroslav Đukić na následné tiskové konferenci vybouchl a tvrdě kritizoval své hráče.

"Osasuně jsme vítězství našimi chybami darovali a nejsme v situaci, v níž bychom si to mohli dovolit. Ztráceli jsme snadné míče, musíme se znovu vrátit k pokoře. Bez dobré obrany nejsme nic. Pokud si někdo myslí, že je Xavi nebo Iniesta, pak se mýlí," soptil Đukić po porážce 1-3.

Valladolid šel do kabin s vedením 1-0, po změně stran ale hosté na Zorrille skóre třemi góly otočili. "Nejsme žádné hvězdy. Naše situace není lepší než situace Deportiva nebo Celty. Musíme pracovat inteligentně a společně. Pokud ne, jsme druholigový tým," dodal Đukić.

Kritiky se od srbského trenéra dočkal také Patrick Ebert, o něhož usiluje Atlético Madrid: "Pokud bude Ebert hrát jako dneska, tak ho nekoupí nikdo. Buď budeme dělat věci správně tady, nebo dopadneme špatně."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace