Nejvíce si stěžují ti, kteří si co stěžovat nemají, myslí si Llaneza a Ángel

Záběr ze středečního utkání (© marca.es)

Dohra utkání mezi Villarrealem a Realem Madrid stále plní stránky novin. Na chování dvou největších španělských klubů si postěžovali José Manuel Llaneza a Ángel López.

"Ve španělském fotbale si na rozhodčí nejvíce stěžují ti, kteří si co stěžovat nemají, protože jsou nejvíce zvýhodňováni, tedy Real Madrid a Barcelona. Mohli bychom ke středečnímu zápasu říci hodně věcí, ale není to náš styl a nikdy nebyl," prohlásil Llaneza.

"Paradas Romero pískal dobře a odvážně. Není přípustné, aby se rozhodčímu někdo vysmíval. Četl jsem hlouposti, že Marco Ruben dostal dvě žluté karty měl být vyloučen, přičemž první z nich byla pro Marcose Senna. Dalším výmyslem je, že se hráči Realu Madrid snažili dostat do šatny Villarrealu. Někteří fotbalisté Realu Madrid nadávali rozhodčímu, ale chování vedení Realu Madrid a mnoho jeho hráčů bylo korektní," dodal viceprezident Villarrealu.

Na chování Realu Madrid, který na stadionu El Madrigal dohrával bez vyloučených Sergia Ramose a Mesuta Özila a do šaten byl vykázán i José Mourinho s asistentem Rui Faríou, si postěžoval i obránce Ángel: "Pokud Real Madrid nezvítězí, vždy hledá nějaký důvod. Snaží se dostat rozhodčí dalších zápasů pod tlak. Také bychom mohli říci, že Lass měl být vyloučen a na Nilmara byla penalta, ale nemá to smysl. Jak se říká u nás - běžte brečet do parku. Znám Paradase už dlouho, mě kdysi vyloučil za to samé co Özila. Real Madrid je pod velkým tlakem, protože hraje o hodně, to je normální. Takový je fotbal a toto bude vždy jeho součástí."

Podle Ángela si oba velkokluby nemají co vyčítat: "S Barcelonou je to podobné. Barcelona i Real Madrid se snaží vyvíjet na rozhodčí tlak."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace