Nejvyšší příjmy má mezi fotbalisty stále Messi

Leo Messi a Pep Guardiola (© as.com)

Lionel Messi neustále posouvá rekordy směrem dopředu, což se odráží i na jeho bankovním kontě.

Argentinská hvězda Barcelony si ročně vydělá 33 milionů eur, třetinu z této cifry činí plat v klubu, díky čemuž je potřetí v řadě nejlépe placeným fotbalistou světa.

Podle průzkumu, který provedl prestižní magazín France Football, je Messi mezi sportovci "až" sedmý. Golfisté Tiger Woods (52 milionů eur) a Phil Mickelson (46), basketbalisté Kobe Bryant (39) a LeBron James (37), tenista Roger Federer (36) a pilot formule 1 Michael Schumacher (34) jsou v pořadí před barcelonským číslem deset.

V první trojce mezi fotbalisty je i další zástupce La Ligy, a sice Cristiano Ronaldo z Realu Madrid, jenž si ročně přijde na 29,2 milionu eur. Mezi hvězdy španělské soutěže se vklínil pouze David Beckham (31,5 milionu eur) z Los Angeles Galaxy.

Mezi trenéry je na prvním místě José Mourinho (14,8 milionů eur) z Realu Madrid, Pep Guardiola, lodivod Barcelony, obsadil bronzový stupínek s 9,5 miliony eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace