Nejzábavnější fotbalista, se kterým jsem hrál, říká Trippier o Diegu Costovi

Kieran Trippier (© marca.es)

Kieran Trippier si nemůže vynachválit přítomnost Diega Costy v kabině Atlética, kde se útočník, kterého soupeři nenávidí a spoluhráči zbožňují, projevuje jako velký bavič.

Anglický reprezentant prozradil, že mu Diego Costa říká Rooney, neboť je podle něj krajanovi podobný: "Říká mi Rooney desetkrát denně, pořád. Je to zábavné. Takový je Diego Costa, neřeším to, vždy je dobře naladěný. Mám rád jeho každodenní vtípky. Znal jsem ho už z Premier League, je to nejzábavnější fotbalista, se kterým jsem hrál. V šatně panuje skvělá atmosféra, každý vtípkuje s každým, ale Costa je v tomto směru nejaktivnější."

"Také mi říká, že mám vizáž boxera, ale to se mi moc nezdá," pokračuje 29letý Trippier, který přestoupil do Atlética v létě z Tottenhamu. Novému prostředí se rychle přizpůsobil a fanoušci si ho zamilovali. "Adaptace jde výborně. Je tu příjemné počasí, jídlo je neskutečné, lepší než v Anglii. Je příjemné, když vám lidé na ulici říkají, že hrajete dobře. Mohu jim jen poděkovat, díky jejich podpoře jsem se v Atléticu rychle zabydlel. I rodina je spokojená, pak jde vše snadněji."

"Pro mě je velmi důležité, že se tu rodině líbí. Jak jsem říkal, počasí je krásné. Nevadí mi ani časy zápasů. V Anglii se hrálo klidně od 12 hodin, ve Španělsku i v 10 večer. Je to jiné, ale rychle jsem se přizpůsobil, není to problém. Mnoho Angličanů ve Španělsku nepůsobí, naučit se jazyk může být těžké. Já tu výzvu přijal, chci se přizpůsobit kultuře, jazyku. Mluvit španělsky, to je pro mě priorita. V současnosti je má španělština o něco méně špatná, než když jsem přišel. Učím se jí s lektorem třikrát týdně."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace