Nemělo se hrát, zlobili Zidane a Courtois

Thibaut Courtois (© marca.es)

Real Madrid po nevýrazném výkonu jen remizoval na půdě Osasuny, podle Zinédina Zidana a Thibauta Courtoise se ale utkání vůbec nemělo hrát.

Trávník byl totiž ve špatném stavu a promrzlý, hosté navíc nabrali při cestě do Pamplony kvůli sněhové bouři, za níž stojí tlaková níže Filomena, několikahodinové zpoždění.

"Dělali jsme, co jsme na takovém hřišti mohli. Nebyl to fotbalový zápas. Takový máme pocit. Nevíme, kdy se budeme moci vrátit do Madridu. Nebyl to fotbalový zápas, utkání mělo být odloženo," uvedl trenér Zidane. "Stěžuji si na zápas, ne na cestu. Trávník nebyl ve stavu, aby se na něm hrálo."

Ještě důraznější byl brankář Thibaut Courtois: "Chci poděkovat lidem z Osasuny, jak hrací plochu připravili, ale je politováníhodné, jak se k nám zachovala La Liga. Vědělo se, jaká je situace. Samozřejmě, že můžeme hrát, ale hřiště bylo zmrzlé, teď se nemůžeme vrátit domů. Jsme lidé, ne loutky, které musejí hrát za každých podmínek. Cestovali jsme po zmrzlých cestách, musíte myslet i na bezpečnost. Děláme, co musíme, protože kdybychom se nedostavili, ztratíme tři body. Ale nemyslím si, že to bylo bezpečné."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace