Nemohu říci, že hraji šťastný, ale hraji, říká Bale po turbulentním létě

Gareth Bale (© marca.es)

Gareth Bale je v úvodu sezóny klíčovou postavou Realu Madrid, klub se ho přitom během turbulentního léta snažil zbavit.

Trenér Zidane dokonce v době, kdy byl Baleův přestup skutečně na spadnutí, prohlásil, že "pokud Bale odejde hned zítra, tím lépe". Velšanův přesun do Číny následně padl a další zájemce se nenašel, Bale se proto z odepsaného hráče okamžitě stal klíčovým členem základní sestavy.

"Změna názoru ohledně mé budoucnosti mě hodně překvapila, došlo k otočce o 180 stupňů. Ale takový je fotbal. Určitě se to bude ještě hodně řešit. Nechci se k tomu už vyjadřovat, zeptejte se klubu. Je to mezi mnou a klubem, musíme společně dospět k nějakému závěru. Soustředil jsem se na to, abych se dobře připravil na sezónu, i když jsem nevěděl, kde skončím. Nemohu říci, že hraji šťastný, ale hraji. Jsem profesionál a pracuji nejlépe, jak mohu," řekl Bale.

Třicetiletý křídelník byl vloni hodně kritizován, fanoušci mu navíc vytýkají, že se až příliš věnuje oblíbenému golfu. Bale k tomu dodává: "Byl jsem obviňován z neúspěchů více než ostatní. Příliš jsem to neřešil, ale nemyslím si, že to bylo spravedlivé. Fotbal je má největší vášeň, platí mi za něj, ale každý máme oblíbené činnosti a koníčky, u mě je tím nejoblíbenějším golf. Nevím, co je špatného na hraní golfu. Lidé zveličují kdejakou hloupost. Při golfu si odpočinu, jsem klidnější. Užívám si ho."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace